JAGODY INKASKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g - COCOA

9,35 zł
Brutto Dostawa: 3 do 6 tygodni
Ilość
Oczekiwanie na dostawę


  • Program ochrony kupującego Program ochrony kupującego
  • Wysyłka w ciągu 48h Wysyłka w ciągu 48h
  • Zwrot do 14 dni od dnia zakupu Zwrot do 14 dni od dnia zakupu

SKŁADNIKI
czekolada* 65% (ziarno kakaowca*, cukier palmowy*, masło kakaowe* - zawartość masy kakaowej (60%), jagody inkaskie*35% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.

Wartość odżywcza w 100 g (lub w 100 ml):
Wartość energetyczna 1994kJ / 480kcal
Tłuszcz: 31,74g;
w tym kwasy nasycone: 19,1g;
Węglowodany: 35,1g;
w tym cukry: 35g;
Błonnik: 14g;
Białko: 6,6g;
Sól: 0,04g

Do zakupionych 7 sztuk – 150 g gratis na degustacje.

COCOA